De versclub

Lid zijn van de Versclub heeft zo zijn voordelen. Het allerleukste voordeel is natuurlijk dat je terecht komt in een fijn nest van mede-versleden! Hierbij alvast een kleine greep uit de selectie ;)

Anita van der Meulen

Visuele verslaglegging & infographics

Anita on Paper

Als live tekenaar sta ik op events, alles wat ik om mij heen hoor en zie vat ik samen in een grote visualisatie. Ook teken ik digitaal, maak ik (interactieve) infographics, explanimations en visualiseer ik bij design thinking processen. Het liefste help ik mijn klanten door een moeilijk verhaal makkelijk te maken en af te stemmen op de doelgroep. Dus terug naar de kern van het verhaal!

linkedin.com

Dewi van der Lans

Grafisch ontwerper en maker bij/van Muts

Studio Dewi

Ik ben grafisch ontwerper en een tikkie eigenwijs, met een liefde voor zo’n beetje alles wat met outdoor, sport, water, bergen en natuur te maken heeft. Vanuit Elke Dag Vers, mijn ontwerpstudio op Scheveningen en sinds kort mijn caravan voorzie ik merken van printwerk en een krachtige merkidentiteit.

studiodewi.nl

Eline Mechielsen

Illustrator & Versbaas

Brein Boerderei

Joejoe

breinboerderei.nl

Eva van Kesteren

E-commerce, Marketing & Communicatie a.i.

Eva van Kesteren Marketing

Een manusje van alles op gebied van e-commerce, marketing en communicatie. Ik help organisaties om weer grip en structuur op alle communicatie te krijgen, zowel intern, online als offline. Van ‘we doen maar wat’ naar een plan. Ook duik ik graag de details en de materie in. Ik luister naar de behoefte, hou van aanpakken en van een veelheid aan ideeën omzetten in een realistisch en winstgevend plan.

linkedin.com

Floor Boers

Videografie / Fotografie

Sticky Moon

sticky-moon.com

Floor Boissevain

Grafisch ontwerper / Boekontwerper

Eijgen Stijl

Ik ben grafisch ontwerper en ben gespecialiseerd in boekontwerp. Dit doe ik voor onder andere uitgeverijen, musea, stichtingen en particulieren. Met een groot deel van mijn opdrachtgevers spreek ik regelmatig, zodat we ook persoonlijk contact hebben en een samenwerkingsgevoel houden. Mijn hart maakt een extra sprongetje wanneer we samen tot een ontwerp komen. Dat ik visueel kan maken wat een opdrachtgever in zijn gedachten heeft.

eijgenstijl.nl

Iris Nicolai

Duizenpoot in organiseren

Stichting Breekjaar & Breek Academy

Jet Krantz

Community en Academy Manager

Takecarebnb

Statushouders kunnen via Takecarebnb tijdelijk logeren bij gastgezinnen. Doordat ze op deze manier veel leren over de Nederlandse taal, gewoontes en cultuur, komt hun integratie in een stroomversnelling. Ik ben verantwoordelijk voor de community voor onze gastgezinnen en voor het opleidingsprogramma van de vrijwilligers die de match maken tussen gastgezin en gast.

linkedin.com

Kerensa van der Sluys

Eindbaas, concept ontwikkelaar, strateeg, presentatie & business coach

Bites & Stories

www.kerensavandersluys.com

bitesandstories.com

Lidwien van Kempen

Decorontwerper & Versbaas

Lidwien van Kempen Theatervormgeving

lidwienvankempen.nl

Lies de Rooij

Designer

Lies de Rooij

liesderooij.com

Lisa Dalhuijsen

Datavisualisatie-ontwerper en webontwikkelaar

Studio With

Ik ben een ontwerper en programmeur gespecialiseerd in datavisualisaties en kaarten. Ik zet ingewikkelde data om in mooie en overzichtelijke visualisaties en gebruiksvriendelijke ervaringen.

studiowith.nl

Rogier Mechielsen

Digital Designer

Door middel van design help ik merken en organisaties om hun boodschap effectief over te brengen en blijvende indrukken achter te laten. Digital Design = Visual Identity Design / UX en UI Design / Web Development

rogiermechielsen.nl

Romana Siemons

Grafisch ontwerper

Studio Romana Siemons

Met aandacht en met een speelse instelling ontwerp ik visuele vertalingen. Dat doe ik voor – en samen met – partijen die de wereld naar waarheid vorm willen geven. Luisterend naar de vraag, gedachte en visie zet ik dit om in een passend ontwerp.

Hierin staan kleur, vorm, typografie en patronen centraal. Altijd ben ik op zoek naar de perfecte balans tussen de vorm en het verhaal. Dit kan zich uiten in visuele identiteiten, boeken, publicaties, off- en online campagnes en (eigen) illustraties. Studio Romana Siemons staat altijd open voor nieuwe avonturen en mooie ontmoetingen. Om krachten te bundelen en om samen te creëren.

Samenwerken?

romanasiemons.nl

Sandy Visser

Tuinontwerper

ATELIER TERRA

Ik ontwerp groene buitenruimtes, voor zowel particulieren als bedrijven. Mijn specialiteit en liefde ligt bij het omtoveren van grijze stadstuinen tot groene oases. Een goed tuinontwerp bevat creatieve en eigentijdse oplossingen om de vaak beperkte ruimte zo effectief mogelijk in te delen.
Mijn doel is het vinden van de juiste balans tussen groen en architectuur.
De mooiste buitenruimten ontstaan daar waar natuur, design en functionaliteit samenkomen.

atelierterra.nl

Saskia Crefcoeur

Creative Retouch & Colour Grading

Retatchi Amsterdam

Men huurt mij in als:
Digital make up artist
Digital hair stylist
Digital klusjesvrouw
Digital schoonmaakster/strijkartiest
Digital set designer
Digital Feng Shui Master
Digital colour specialist

Maar in het echt ben ik vooral gewoon Sas

retatchi.com

Sophie Blommers

Fotograaf

Sophie Blommers Fotografie

sophieblommers.com

Sophie Dirven

Social Design

Sophie Helene Dirven

Social Designer Sophie Helene Dirven voelt grote maatschappelijke betrokkenheid in haar werk. Zo bedacht zij samen met mensen die slecht- ziend of blind zijn een moderne tas, genaamd Blind Geordend.

‘Wie ben ik als ontwerper om te zeggen hoe een product moet zijn? We moeten het sámen doen, de gebruiker en de designer zo als bij de user-as-designer- methode. ‘‘Producten voor mensen met een beperking zijn vaak vooral praktisch en niet “designy”’, vindt Dirven. ‘Maar die twee kun je prima combineren.’ Ze legde haar ontwerp steeds aan potentiële gebruikers en ervaringsdeskundigen voor. ‘Iedereen is anders en daar moeten ontwerpers zich altijd bewust van zijn. – OOG MAGAZINE

sophiehelenedirven.nl

Zerahja Kartono

Visueel ontwerp en Infographics voor betekenisvolle, optimistische organisaties en initiatieven

zerahja kartono concept en ontwerp

Heldere concepten tot leven brengen. Een proces dat ontstaat door elke fase met aandacht en enthousiasme in te gaan.

Mijn recept bestaat uit analyse, intuïtie en filteren. Wanneer ik weet wat een organisatie beweegt, komen we verder.

Met een achtergrond als allround creatief bij verschillende bureaus heb ik als freelancer onder andere een focus op het ontwikkelen van illustratieve infographics. Daarnaast wordt ik enthousiast wanneer ik een visuele stijl mag ontwikkelen.

Nieuwsgierig of ik iets voor jou kan betekenen?

instagram.com

Jij

Ook lid worden?

Neem contact op